inthewoodland

A home in the making

Golv i badrum och hall

I hallen och i badrummet med badkar vill jag ha stengolv. Vi var i helgen till Östersjösten och kollade på olika stensorter. Det var himlariket för en naturmaterialfantast som mig. Så många olika vackra sorters sten att välja på. Och olika prisklasser…. Som tur var för mig så var den sort jag föll för även det som var bäst i pris. Mycket sällan det är så. Det jag kommer att beställa är Lindanäs slipad till badrummet och Lindanäs borstad till hallen. Eventuellt kommer det även vara en 7 cm hög list runt om i badrummet. Nischen i duschen kommer att ha sten.

Inspiration för nischen. Foto @brookeholm, design @worrellyeung och @colonydesign

Jag vill också sätta stående smala kakelplattor. Jag har hittills hittat ett prisvärt alternativ på bauhaus. Men inget är spikat när det gäller kakel.

Lindanäs slipad till badrummet från Östersjösten

Sammanlagt blir det:

6.5 kvm golvyta med 20 cm i fallande längder. Eller ska de vara större?? Kanske 30 cm i fallande längder blir maffigt. Vid beställningen måste man också beräkna för spill + beräkna spill osv så 8 kvm får vi beställa och jag tror även att jag kommer att beställa fönsterbrädor för att monter i nischen så att den blir tjock och fin och har en fin slipad yta utåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *