inthewoodland

A home in the making

Uppdatering plan för hall

Nya priser på Östersjösten har fått mig att fundera om angående de stengolv jag tänkt till hallen (och badrummet) När vi var på plats så tänkte vi att det bästa var Lindanäs i och med att priset var lägre och de andra stenarna låg myclet högre i pris men nu har Östersjösten justerat priserna så att Lindanäs är dyrare (inte mycket men ändå) och några andra stensorter har blivit billigare. Så ja då börjar jag så klart fundera i nya banor. 

En stensort som jag verkligen gillade när jag var på  plats och tittade på de olika stenarna var Alevik, en kalksten som är lite hålig som tavertin. Det som är en härlig grej med den är att den även funkar utomhus och det tror jag skulle vara effektfullt att både stenen på farstubron ute (som är skyddat med skärmtak) och hallen har samma sten. 

 

Den är vacker i färg och härlig att känna på. Len och sidenmatt.

Dörren är antagligen också bestämd och ska beställas här i dagarna. Vi har tagit in pris på dörren Clara tät från Diplomatdörr i mattsvart med dolda gångjärn och med sidoljus från med helglas, klart glas med mattsvarta bågar. Jag tror det blir supersnyggt! Vi har fått pris från två leverantörer på 25000-30000 kr. Det är väl inte billigt men heller inte dyrt för en kvalitetsdörr som jag ändå anser att detta är. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *