inthewoodland

A home in the making

Sten och klinker beställt!

Nu är beställning gjord för stengolven och klinker. Stenen ska till hallen och badrummet närmast vårt sovrum och klinker ska till golv i tvättstuga, badrum och bastu samt till väggarna i det badrummet. Jag har ändrat mig flera gånger under veckan vilket jag skulle välja men nu idag, efter sista ändringen så känns det som det blir bra!

Valet föll på Lindanäs sten, slipad till badrummet och borstad till hallen och klinkret är en ny hos Kakelspecialisten och heter Enskede vit. Den är nedtonad ljust gråbeige med diskret mönster som ska se ut som kalksten/sandsten. Väldigt fin! Först beställde jag den i 60×60 cm plattor till både vägg och golv med ändrade mig helt så nu blev det 30×30 cm plattor på golven och 60×30 cm plattor till väggarna. Har inte bestämt än om de ska sättas i tegelförband på väggarna eller inte.

Sen har jag också beställt ytterdörren och sidoljuset. Det är en dörr från Diplomat som heter Clara. Jag har inte sett den i verkligheten så jag hoppas verkligen att den är lika fin som jag tänker att den är. Ytterdörren är ju trots något man lägger märke till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *