inthewoodland

A home in the making

infällda spots… Yay or nay

Idag var vi i huset och kikade. Inneväggar har reglats upp så man börjar få en känsla för väggar. Det var dock helt omöjligt att fota, det såg ut som plockepinn.

Vi träffade snickaren så vi pratade igenom några saker som inte blivit som på ritningen. Inga major men några småändringar. Största var att de räknat fel där tre garderober ska få plats men det var som tur var inte för sent att justera. 

Det var även dags att fatta lite beslut om el för att komma lite förberedda nästa vecka då det är dags att träffa elektrikern för att gå igenom vart alla uttag osv ska vara. Snickaren föreslog att vi ska fundera kring infällda spots också. Jag tror att vi enbart kommer att ha infällda spots i badrummen. I kök och i tvättstuga och hall tror jag att jag föredrar spotsskena eller vanliga taklampor. Jag har kikat lite och funderar på dessa till köket. En över diskbänken med 4 spots och två över gången in köket med 5 st. De finns också som rund och passar till tvättstugan. Jag föredrar att sen investera i ett par vackra taklampor som får lysa upp och ett par golvlampor och smålampor. Den här tänker jag blir en fantastisk lampa vid sofforna. Nästan som en skulptur fast från taket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *