inthewoodland

A home in the making

Drömmen om en bastu

Jag har genomgående haft två drömmar för mitt boende sedan jag först flyttade till hus. En bastu och en öppen spis. Det är bland det bästa jag vet. Känna mig helt ren och uppvärmd i kärnan som man i stort sätt bara kan bli i en bastu.

Bastu är inte bara skönt utan jag uppskattar även träet och den ofta dämpade belysningen som ofta brukar vara i en bastu. Och alla vackra tillbehör. Den här serien från Tylö gillar jag verkligen! Inte den billigaste men väl designad och tidlös i sitt uttryck. Sen gillar jag att den är i aluminium. Känns som ett passande material för en bastu. Och miljövänligt? Vad vet jag men jag tänker att det är ett gäng läskburkar som pressats om till en stäva och skopa. Det känns ju oki.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *